Ο Κρίστιαν Έρικσεν από το μεσημέρι της Παρασκευής, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Ίντερ με τις δύο πλευρές να λύνουν από κοινού την συνεργασία τους. Μια τέτοια εξέλιξη ήταν αναπόφευκτη καθώς ο νόμος στην Ιταλία απαγορεύει ρητά σε όσους παρουσίασαν πρόβλημα με την καρδιά του να συνεχίσουν την ενασχόληση τους με τον επαγγελματισμό αθλητισμό.
Πλέον ο άλλοτε χαφ των «νερατζούρι» δεν πτοείται από την περιπέτεια υγείας που είχε στο πρόσφατο Euro, με τον 29χρονο μέσο να στοχεύει στην επάνοδο του στην αγωνιστική δράση, από την στιγμή μάλιστα που η υγεία του βαίνει καλός.
Ο Δανός μέσος ο οποίος εδώ και καιρό προπονείται ατομικά στην πατρίδα του, δείχνει να βελτιώνεται μέρα με την μέρα βλέποντας τον στόχο του, ο οποίος είναι να αγωνιστεί ξανά να μην βρίσκεται πολύ μακριά.
«Όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής. Και οι εξετάσεις που έχει κάνει για τη φυσική του κατάσταση είναι εξαιρετικές, αισθάνεται μια χαρά και φυσικά κάνει τα δικά του όνειρα… Προπονείται και όλα είναι μια χαρά» τόνισε ο εκπρόσωπός του, Μάρτιν Σοοτς.
Ο Σπυρίδων Περεσιάδης (1854–1918) ήταν σημαντικός Έλληνας θεατρικός συγγραφέας της ύστερης περιόδου του 19ου αιώνα, γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει την ηθογραφία με τον λυρισμό, όπως στο έργο «Ο Μαγεμένος Βοσκός».
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ για τη 16η αγωνιστική της Premier League.
Ο αγγλικός Τύπος επισημαίνει πως οι «κανονιέρηδες» μπαίνουν στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς, στην «μάχη» που δίνουν για κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος
Ο Έργκιν Άταμαν μίλησε σε συνέντευξή του για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή αλλά και την επιβλητική νίκη που πέτυχε η Τουρκία στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ με την Ελλάδα.