Θανάσης Ευθυμιάδης – Επιστροφή στην τηλεόραση σε εκπομπή-έκπληξη
Ο γνωστός ηθοποιός εδώ και χρόνια ζει αποτραβηγμένος από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως δεν αποκλείεται φέτος να τον δούμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Τον γνωρίσαμε μέσα από τηλεοπτικές σειρές-ορόσημα, όπως το θρυλικό πια «Ντόλτσε Βίτα». Το κοινό τον αγάπησε αμέσως και στη συνέχεια τον απολαύσαμε σε αμέτρητους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε σειρές που ακόμη παρακολουθούμε με χαρά κατά τις επαναλήψεις τους.
Ο λόγος για τον Θανάση Ευθυμιάδη που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μαζί με την οικογένειά του.
Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Άννα Δημητρίεβιτς, ακολουθούν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και ο Θανάσης Ευθυμιάδης συχνά μοιράζεται συμβουλές ευζωίας στο προφίλ του στο Instagram.
Φέτος, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο, με αυτοβιογραφικά στοιχεία και συμβουλές για ευ ζην.
Σύμφωνα με το okmag.gr, δεν αποκλείεται αντίστοιχες συμβουλές πλέον να μας δίνει και μέσω τηλεόρασης, αφού έχει δεχθεί πρόταση από μεγάλο κανάλι για δική του εκπομπή.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας