Μετά από δύο χρόνια ο Γκριεζμάν αφήνει την Μπαρτσελόνα και επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και μάλιστα λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Έτσι, βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Γκριεζμάν επιστρέφει δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης για ένα χρόνο.
Αρχικά η Μπαρτσελόνα θα λάβει το ποσό των 10 εκατομμυρίων για τον δανεισμό του Γάλλου επιθετικού και αν στο τέλος της χρονιάς έχουν επιτευχθεί η συμφωνημένη όροι η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να καταβάλει 40 εκατομμύρια ευρώ στους Καταλανούς για την αγορά του παίκτη.
Ο Αντουάν Γκριεζμάν επιστρέφει στην ομάδα του Σιμεόνε με λιγότερα χρήματα από ότι λάμβανε ετησίως στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο αναμένεται να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φετινή χρονιά.
Οι απολαβές του Γάλλου επιθετικού θα φτάσουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ ποσό, το οποίο λαμβάνουν και οι Σοάρες, Όμπλακ και Κόκε.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο
LIVE: Άρης – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.