Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σουηδία – Ισπανία 2-1

Σουηδία – Ισπανία 2-1

Η Σουηδία επικράτησε με σκορ 2-1 της Ισπανίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, περνώντας έτσι στην κορυφή του Β' ομίλου όπου βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδος

Η Σουηδία επικράτησε με σκορ 2-1 εντός έδρας της Ισπανίας και πέρασε στην κορυφή του Β΄ομίλου όπου μετέχει και η Εθνική Ελλάδος, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς, αφήνοντας δεύτερους τους «φούριας ρόχας» που παραμένουν στους επτά.

Το Κόσοβο μετά τη σημερινή του νίκη επί της Γεωργίας νωρίτερα με σκορ 1-0, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογία με τρεις βαθμούς, ενώ ακολουθούν η Ελλάδα με δύο και η Γεωργία  με έναν.

Το παιχνίδι είχε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα όπου σημειώθηκαν δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό για να γίνει το 1-1, και τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν τη νίκη με το τέρμα του Κλάεσον στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν απίστευτο ρυθμό και την Ισπανία μόλις στο 5′ να ανοίγει το σκορ, χάρη στο τέρμα του Κάρλος Σολέρ, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του. Ο μέσος της Βαλένθια βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, μετά την έξυπνη πάσα του Ζόρντι Άλμπα και με πλασέ από κοντά έγραψε το 0-1. Οι «φόυριας ρόχας» όμως πρόλαβαν να χαρούν κυριολεκτικά για δευτερόλεπτά. Αφού αμέσως μετά τη σέντρα έγινε ένα λάθος στην άμυνα, ο Ισάκ το εκμεταλλεύθηκε και με ένα πολύ όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1. Ο ρυθμός έπεσε στο υπόλοιπο του ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Σουηδούς που έκαναν το 2-1 με τον Κλάεσον στο 57ο λεπτό. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα βρέθηκε στα αριστερά, ο Κουλουσέφσκι έκανε το γύρισμα και μέσος των γηπεδούχων ύστερα από ένα κοντρόλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιμόν δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Ισπανία όπως ήταν λογικό πίεσε στον χρόνο που απέμενε για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, όμως είτε τα σουτ της περνούσαν άουτ, είτε έπεφταν πάνω στον πολύ καλό και σταθερό Ρόμπιν Όλσεν ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Σουηδία (Γιάνε Άντερσον): Όλσεν, Κραφτ, Χελάντερ, Λίντελεφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον, Όλσον, Έκνταλ (70′ Καγιούστε), Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι (85′ Κουάιζον), Ίσακ (84′ Τέλιν).

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Ουνάι Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Γκαρθία, Τζόρντι Άλμπα, Κόκε (75′ Γιορέντε), Μπουσκέτς (85′ Ρόδρι), Σολέρ (85′ Μπράις Μέντεθ), Φεράν Τόρες, Μοράτα (75′ Σαράμπια), Μορένο (64′ Αντάμα Τραορέ).

Τα αποτελέσματα του Β΄ Ομίλου:

Γεωργία-Κόσοβο 0-1

Σουηδία-Ισπανία 2-1

Ρεπό: Ελλάδα

Επόμενη αγωνιστική (5η, Κυριακή 5/9):

Κόσοβο-Ελλάδα 21:45

Ισπανία-Γεωργία 21:45

Ρεπό: Σουηδία

Η βαθμολογία:

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024