Βάσια Παναγοπούλου: «Πρέπει να μάθουμε τους γιους μας να σέβονται τις γυναίκες»
Στις γυναικοκτονίες που έχουν συγκλονίσει τη χώρα και στην ανατροφή των παιδιών αναφέρθηκε η ηθοποιός.
Τις τελευταίες δολοφονίες γυναικών που έχουν σοκάρει το πανελλήνιο σχολίασε η Βάσια Παναγοπούλου. Η ηθοποιός που ήταν καλεσμένη στο «Καλοκαίρι #not» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «στο όνομα της υπέρμετρης αγάπης οι μαμάδες πολλές φορές δέχονται συμπεριφορές, που δεν έχουν σεβασμό» και τόνισε πως «το κορίτσι πρέπει να μάθει να στέκεται στα πόδια του»
Είπε χαρακτηριστικά:
«Θεωρώ ότι οι μαμάδες των αγοριών έχουν τεράστια ευθύνη. Αν δεν μάθεις τον γιο σου να σέβεται πρώτα εσένα… Γιατί έχω δει γιους να φέρονται αισχρά στις μάνες τους. Στο όνομα της υπέρμετρης αγάπης οι μαμάδες πολλές φορές δέχονται συμπεριφορές, που δεν έχουν σεβασμό. Αν δεν μάθεις το παιδί σου να σέβεται εσένα και τις γυναίκες, δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι θα καλυτερεύσει ο κόσμος. Είμαι πολύ αυστηρή με τους γιους μου. Έχω βάλει μέχρι και τιμωρία στον γιο μου γιατί μίλησε άσχημα σε μια κοπέλα. Του είπα ότι θεωρώ ότι πρέπει να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά, δεν μπορεί να ντρεπόμαστε λόγω συμπεριφοράς. Πρέπει να μάθεις ότι σε όποια γυναίκα είτε είναι η δασκάλα σου είτε η φίλη σου είτε η συμμαθήτριά σου, την σέβεσαι.
Αν από την άλλη ένα παιδί δει τον πατέρα του να μιλά άσχημα στη μητέρα του, τι παράδειγμα θα πάρει; Το κορίτσι πρέπει να μάθει να στέκεται στα πόδια του κι ότι δεν είναι ένδειξη αγάπης ούτε να σε βρίσει ο άλλος κι εσύ να υποχωρείς, ούτε να σε χτυπήσει και να πεις το κάνει από ζήλια. Έχω ζήσει σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο τέτοια συμπεριφορά κι είχε αποδεχτεί να υπάρχει κάμερα να την παρακολουθεί. Όπου πήγαινε της έλεγε άνοιξε το κινητό ή την κάμερα να δω που είσαι».
- Γιώργος Μαζωνάκης: Γιόρτασε τα γενέθλια του με ένα λαμπερό πάρτι – Το νέο τραγούδι «Επιπτώσεις»
- Ιράν: «Υπό τον πλήρη έλεγχό μας τα Στενά του Ορμούζ» διαμηνύουν οι Φρουροί της Επανάστασης
- Γκούλιτ: «Σταμάτησα να βλέπω ποδόσφαιρο»
- Μεξικό: Άγρια επίθεση σκύλου σε 7χρονη – Έκανε 68 ράμματα στο κεφάλι
- Ματίας Λεσόρ: Το πλάνο επιστροφής για τον Γάλλο σέντερ – Πότε θα μπορούσε να αγωνιστεί
- Πετρέλαιο: Πώς θα επηρεαστεί η ελληνική οικονομία αν ξεπεράσει τα 100 δολάρια το βαρέλι
- «Linda» με την Μυρτώ Αλικάκη: Από την Ομάδα Νάμα στο θέατρο Επί Κολωνώ
- 4 συμβουλές για να απολαμβάνουμε κάθε βράδυ τα πιο γλυκά όνειρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442