Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάσια Παναγοπούλου: «Έχω ακούσει ότι αφού ήξερες και δεν μίλησες είσαι συνένοχος»

Βάσια Παναγοπούλου: «Έχω ακούσει ότι αφού ήξερες και δεν μίλησες είσαι συνένοχος»

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε για το περιστατικό κακοποίησης που έλαβε χώρα σε παράσταση που ήταν η ίδια παραγωγός

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (21/4) η Βάσια Παναγοπούλου παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε για το περιστατικό κακοποίησης που έλαβε χώρα σε παράσταση που ήταν η ίδια παραγωγός.

«Έχω ακούσει φρικτά πράγματα αυτόν τον καιρό για τους ανθρώπους του θεάτρου, ότι αφού ήξερες και δεν μίλησες είσαι συνένοχος. Τι λες;

Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Αυτό το έχω ακούσει από ανθρώπους απλούς. Σαφώς είμαστε δίπλα σε όποιον έχει το θάρρος.

Έχω ακούσει πολλά για το περιστατικό, ότι δεν πήρα θέση κι έπρεπε να διώξω αμέσως τον ηθοποιό. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα σοβαρά και δίκαια.

Το περιστατικό εμένα μου ειπώθηκε τηλεφωνικά κι επικοινώνησα με τους υπεύθυνους στο θέατρο γιατί απουσίαζα. Δεν μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει τι έγινε με αυτήν την μεγάλη ένταση.

Μίλησα και με την κοπέλα που το είχε υποστεί κι όταν υπήρχαν δύο δικηγόροι, μίλησα με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για να λήξει το θέμα. Αλλά έπρεπε να διαφυλάξω και την δουλειά και των υπόλοιπων εργαζομένων. Την απόφαση την πήρα και σταμάτησε η παράσταση, όταν δεν υπήρχε περιθώριο συνεννόησης.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη νομική οδό. Δεν πήρα το μέρος κανενός, ούτε της κοπέλας γιατί δεν είμαι ντετέκτιβ», τόνισε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Βάσια Παναγοπούλου:

Η Βάσια Παναγοπούλου θυμήθηκε με συγκίνηση τη γνωριμία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη που όπως είπε της έμαθε να σέβεται τους ανθρώπους του χώρου της. Όπως αποκάλυψε, παρ’ όλο που θα μπορούσε να είχε γίνει δικηγόρος, τα παράτησε όλα για να ασχοληθεί με το θέατρο το οποίο υπηρετεί με μεγάλη αφοσίωση εδώ και πολλά χρόνια.

H Βάσια Παναγοπούλου μίλησε ακόμα για τα τρία της παιδιά, την 30χρονη κόρη της και τους δύο γιους της από τον δεύτερο γάμο για τα οποία είπε πως από νωρίς τα αποθάρρυνε με διάφορους τρόπους ώστε να μην ασχοληθούν με το θέατρο ή την τηλεόραση καθώς όπως τόνισε είναι ένα επάγγελμα με μόνιμη ανασφάλεια.

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε επίσης για τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή της καριέρας της καθώς η μητέρα της δεν τη στήριζε καθόλου στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός ενώ θυμήθηκε και τον τρόπου που ξεκίνησε να δουλεύει στον χώρο, καθώς γνώρισε τον Μιχάλη Ασλάνη ο οποίος και τη βοήθησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024