Μικ Τζάγκερ: Μπλεξίματα για τον τραγουδιστή – Παραβίασε τους κανόνες καραντίνας
Ο frontman των Rolling Stones αντιμετωπίζει πρόστιμο 10.000 λιρών.
Αντιμέτωπος με την επιβολή χρηματικού προστίμου, ύψους 10.000 λιρών, βρίσκεται ο Μικ Τζάγκερ.
Ο θρύλος της ροκ μουσικής και frontman των Rolling Stones παραβίασε τους κανόνες του lockdown αφότου ταξίδεψε από τη Γαλλία, για τον ημιτελικό του Euro ανάμεσα σε Αγγλία – Δανία. Συγκεκριμένα, προσγειώθηκε την Τρίτη στη Βρετανία αλλά δεν έμεινε σε καραντίνα για δέκα μέρες, όπως επιβάλει ο κανονισμός, και πήγε στο γήπεδο.
Ο 77χρονος εθεάθη στο Γουέμπλεϊ και τώρα καλείται να πληρώσει 10.000 λίρες, αφού έσπασε τους υγειονομικούς κανόνες της χώρας. Πηγή κοντά στον τραγουδιστή ανέφερε στη MailOnline ότι ο Μικ σχεδίαζε να μείνει στο Λονδίνο για αρκετές εβδομάδες προκειμένου να ολοκληρώσει ένα νέο άλμπουμ, όμως του ήταν αδύνατο να μην πάει στον αγώνα.
- Χάσμα 630,17 ευρώ μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Λούβρο: Σε σταυροδρόμι μετά τα σκάνδαλα – Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου;
- Σχέση: Τα έξι σημάδια που δείχνουν ότι είστε σε καλό δρόμο
- Τα… διαβατήρια για τη σωστή αξιοποίηση των ακινήτων
- Φρένο στις «κόκκινες» κληρονομιές
- Επεκτείνεται το «Προλαμβάνω» και στην ψυχική υγεία παιδιών και γονέων
- Θέλω να σε ακούω να φωνάζεις: Το Scream επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη κάνοντας ρεκόρ
- Κοινωνική κατοικία: Μπαλώματα με «αντιπαροχή» ή Δημόσιος Οργανισμός Στέγασης;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442