Τεταμένο φαίνεται πως είναι το κλίμα μεταξύ των συντελεστών του στο «Love it». Λίγο πριν το τέλος της σεζόν έγιναν αποχωρήσεις από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με την ίδια να ρίχνει τα καρφιά της σήμερα on air.
Συγκεκριμένα, παραιτήθηκαν η αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος που είχε την επιμέλεια περιεχομένου του «Love it», αλλά και συμμετοχή μπροστά από τις κάμερες. H αποχώρηση της πρώτης έγινε χτες ενώ σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του δεύτερου.
Η Ιωάννα Μαλέσκου μάλιστα, ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή στέλνοντας ένα μήνυμα χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα. Ειδικότερα είπε: «Αυτές τις μέρες και ιδίως χθες συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Σπουδαιολογούμε και βάζουμε σε προτεραιότητα πράγματα τα οποία δεν αξίζει πραγματικά. Όλα έρχονται και παρέρχονται, συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που μένουν. Και είναι πρέπει να δίνουμε βαρύτητα. Από σήμερα, τα ξημερώματα δηλαδή, αλλάζω. Αλλάζω πλεύση και τρόπο σκέψης. Πάμε να κάνουμε focus μόνο σε αυτά που είναι σημαντικά».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας