Η Μαρία Δασυγένη είναι ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει στο Deal τα τελευταία χρόνια.
Η εντυπωσιακή μετά από περισσότερα από 60 επεισόδια κατέβηκε να παίξει και έκανε τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά κι όλο το αντρικό τηλεοπτικό κοινό να παραμιλάει με την απίστευτη ομορφιά της.
Η μελαχρινή καλλονή απέδειξε πως σαν τις Θεσσαλονικιές δεν έχει…Υπέροχο πρόσωπο, πανέμορφο βλέμμα που…«σκοτώνει» και ένα καλογυμνασμένο σώμα – κόλαση.
Η απίστευτη ενέργεια της και ο ωραίος λόγος της «ανέβασε» τους πάντες, κάνοντάς την αυτομάτως μία από τις πιο συμπαθείς παίκτριες που έχουμε δει ποτέ στο Deal.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.