Σε ένα live concert γεμάτο μουσική και εκπλήξεις μας υποδέχτηκε απόψε το βράδυ (23/4) η λαμπερή Ελένη Φουρέιρα!
Τα μέλη της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος ήταν εκεί για να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών και να μοιραστούν μαζί τους την εμπειρία και τις γνώσεις τους.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ «έκλεψε την παράσταση» με την εμφάνισή της. Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει μια κατάλευκη τουαλέτα αφήνοντας τα καλογυμνασμένα της πόδια σε κοινή θέα.
Αλλαγή είχαμε και στο μαλλί, καθώς αυτή τη φορά η τραγουδίστρια μάκρυνε τα μαλλιά της!
Μάλιστα, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια είχε και κάποια τηλεοπτικά νέα για το κοινό.
Έτσι όπως ανακοίνωσε το Live Concert δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Παρασκευή και επιστρέφει στις 7 Μαΐου ενώ τα καθημερινά επεισόδια θα προβάλλονται μέχρι Μεγάλη Τετάρτη και θα επιστρέψουν από τη Δευτέρα του Πάσχα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας