Ο Θανάσης Ανδρούτσος παραχώρησε συνέντευξη στο «Olympiacos TV» μιλώντας για τη νίκη των ερυθρόλευκων επί της Λαμίας με σκορ 6-0, για την εικόνα που δείχνει η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και για το επικείμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Ανδρούτσος:
Το εάν το ματς αυτό ήταν μία… απάντηση μετά την Πόρτο: Δεν θα το έλεγα απάντηση. Κοιτάξαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο αγωνιστικός χώρος δεν μας βοήθησε αλλά ήρθε το πρώτο γκολ γρήγορα και μετά ξεκλειδώσαμε την αντίπαλη άμυνα.
Την εικόνα της ομάδας και ότι δείχνει χαρακτήρα: Σίγουρα είναι ο χαρακτήρας της ομάδας. Πολύ δεμένοι. Είμαστε μία οικογένεια. Το κλίμα είναι πολύ καλό.
Τη νίκη αυτή και το πόσο βοηθάει για το ντέρμπι: Σίγουρα είναι πολύ καλό για τη ψυχολογία μας και για το ντέρμπι που έρχεται. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε τη νίκη και στο ντέρμπι (με την ΑΕΚ).
Την ασίστ του: Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα. Είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τη νίκη και για την ασίστ.
Ο ΟΦΗ πέτυχε και τρία τέρματά του στο πρώτο ημίχρονο (16′, 45+4′ Σαλσίδο, 45πεν. Φούντας) κι έτσι πήρε εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό, για την 14η αγωνιστική της Super League.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Οσασούνα για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.