Πρωτοφανής δύναμη πυρός έχει συγκεντρωθεί στην Ανατολική Μεσόγειο όπου δίπλα στα πολεμικά πλοία Ελλάδας και Τουρκίας συνωστίζονται αμερικανικά, γαλλικά, ρωσικά, γερμανικά, ισραηλινά και αιγυπτιακά πολεμικά
Στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, ανοικτά της Κρήτης, στον 28ο μεσημβρινό, εκεί όπου η Τουρκία με παράνομη NAVTEX δέσμευσε θαλάσσια περιοχή, πλέουν αυτή τη στιγμή πολεμικά πλοία από οκτώ συνολικά χώρες.
Με τρομακτική δύναμη πυρός, εξοπλισμένα με πυραύλους επιφανείας – επιφανείας και με πυραύλους επιφανείας – αέρος, ενισχυμένα με ειδικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, που μπορούν να «τυφλώσουν» πλοία και ελικόπτερα, με τορπίλες και με ετοιμοπόλεμους πεζοναύτες στα πληρώματά τους.
Ολα αυτά τα πολεμικά σκάφη βρίσκονται σε μια μικρή θαλάσσια περιοχή, το ένα απέναντι στο άλλο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του ενός στόλου ή του άλλου και με τα στρατιωτικά τάνκερς να πηγαινοέρχονται εφοδιάζοντας με πετρέλαιο τις μηχανές τους.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας