Βαρύ είναι το πένθος για την διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια της ροκ Μελίσα Έθεριτζ και την πρώην σύντροφό της Τζούλι Σίφερ, καθώς έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 21 του χρόνια ο γιος τους, Μπέκετ.
Το θάνατο του νεαρού από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ανακοίνωσε το εκπρόσωπος της τραγουδίστριας της ροκ.
Το τραγικό γεγονός επιβεβαίωσε και η ίδια με ανάρτηση στα social media εξηγώντας τη μάχη που έδινε ο Μπέκετ με τα ναρκωτικά τα τελευταία χρόνια.
«Σήμερα ενώθηκα με τις εκατοντάδες οικογένειες που χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα από τις εξαρτήσεις στα οπιοειδή.
Ο γιος μου, Μπέκετ, ήταν μόλις 21 ετών, έδινε μάχη να ξεπεράσει τον εθισμό του και τελικά ηττήθηκε σήμερα. Θα λείψει πολύ σε όσους τον αγαπούσαμε, την οικογένεια και τους φίλους. Η καρδιά μου έχει ραγίσει.
Παλεύουμε να σκεφτούμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για να τον σώσουμε και τελικά ξέρουμε ότι τώρα δεν πονάει. Θα ξανατραγουδήσω σύντομα. Πάντα αυτό με γιάτρευε», έγραψε μεταξύ άλλων η 59χρονη Μελίσα Έθεριτζ σε αναρτήσεις της στο Instagram και στο Twitter.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.