Ο Αντρές Ινιέστα παραδέχτηκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters, ότι δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τα γεγονότα στην Ευρώπη και την εικόνα της πανδημίας του κοροναϊού από το νέο του σπίτι στην Ιαπωνία.
Ο Ινιέστα, ο οποίος ενσωματώθηκε στη Βίσελ Κόμπε το 2018 ύστερα από μια καριέρα γεμάτη τρόπαια με την Μπαρτσελόνα, δήλωσε στο Reuters ότι, ενώ η σημασία του ποδοσφαίρου ήταν δευτερεύουσα σε αυτήν την κρίση, είναι απογοητευτικό «να μην μπορούμε να παίξουμε».
Η ποδοσφαιρική σεζόν της Ιαπωνίας ανεστάλη, με τον 35χρονο Ινιέστα να παραμένει στο Κόμπε με τη σύζυγό του και τρία παιδιά.
«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί δεν είσαι εκεί μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν μπορείς να δεις τι συμβαίνει κάθε μέρα, οπότε αυτό είναι δύσκολο, αλλά συνεχίζουμε να μιλάμε καθημερινά, να επικοινωνούμε μαζί τους και να ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί».
Ο κοροναϊός έχει μολύνει περισσότερα από 200.000 άτομα στην Ισπανία και σκότωσε πάνω από 20.000.
Η Ιαπωνία έχει επιβεβαιώσει περισσότερα από 11.000 κρούσματα με περισσότερους από 250 θανάτους.
«Αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα» πρόσθεσε ο Ινέστα, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο γκολ για την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.
«Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι η ζωή των ανθρώπων, οι δουλειές των ανθρώπων, η προσπάθεια να προχωρήσει η κοινωνία προς τα εμπρός, για να βγει από αυτήν την κατάσταση».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Γουλβς για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την αναμέτρηση Άρσεναλ – Μπράιτον για τη 18η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ΠΑΟΚ που προσπαθεί να δυναμώσει το ρόστερ του φέρεται να είναι διατεθειμένος να κάνει κίνηση...
Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής, Ρόμπερτ Τζόουνς, χάρισε μαρς κόκκινη στον Ντίας, πριν το 0-1.