Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ESPN : Χωρίς Τζέραρντ και Ανρί η κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών στην Premier League

ESPN : Χωρίς Τζέραρντ και Ανρί η κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών στην Premier League

Το ESPN έφτιαξε τη δική του καλύτερη ενδεκάδα όλων των εποχών στην Premier League, με τις απουσίες των Τιερί Ανρί και Στίβεν Τζέραρντ να είναι οι πιο τρανταχτές

Τη δική του κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών στην Premier League διαμόρφωσε το ESPN, με τις επιλογές του αμερικανικού δικτύου να προκαλούν εύλογα ερωτηματικά και ποικίλες ενστάσεις.

Συγκεκριμένα, οι πιο σοβαρές ενστάσεις έχουν να κάνουν με την παράλειψη του Στίβεν Τζέραρντ από τη μεσαία γραμμή, στην οποία προτιμήθηκαν οι Φρανκ Λάμπαρντ, Ρόι Κιν και Πατρίκ Βιεϊρά.

Το πιο εξωφρενικό, όμως, ήταν ότι ο Τζέραρντ δε βρίσκεται καν στην οκτάδα των αναπληρωματικών, σε μια μάλλον άστοχη επιλογή των ανθρώπων του αθλητικού Μέσου.

Αξιοσημείωτη και η απουσία του Τιερί Ανρί από την all star ενδεκάδα, ο οποίος έμεινε στον πάγκο και έναντι αυτού πήρε φανέλα βασικού ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μαζί με τους Σέρχιο Αγκουέρο και Άλαν Σίρερ.

Από κει και πέρα, για τη θέση του τερματοφύλακα επιλέχθηκε όχι άδικα ο Πίτερ Σμάιχελ, η αμυντική τετράδα απαρτίζεται από τους Γκάρι Νέβιλ, Ρίο Φέρντιναντ, Τζον Τέρι και Άσλεϊ Κόουλ.

Στον πάγκο βρέθηκαν οι Τσεχ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κομπανί, Σκόουλς, Μπέκαμ, Αζάρ, Ανρί, ενώ προπονητής επιλέχθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024