Η Εβδομάδα Μόδας της Αυστραλίας, η οποία είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 11 έως τις 15 Μαΐου στο Σίδνεϊ αναβάλλεται, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία, IMG.
Οι επιδείξεις μόδας των Αυστραλιανών Συλλογών Resort 2021 θα φιλοξενούνταν στον χώρο του Κέντρου Τεχνών Carriageworks.
«Λόγω της εντολής της Ανώτερης Επιτροπής Προστασίας Υγείας της Αυστραλίας (AHPPC) για ακύρωση μη αναγκαίων οργανωμένων δημόσιων συγκεντρώσεων άνω των 500 ατόμων υπό το φως των παγκόσμιων προβλημάτων υγείας που συνδέονται με τον COVID-19 με λύπη ανακοινώνουμε ότι η Mercedes Benz Fashion Week Australia – MBFWA 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί» δήλωσε η Natalie Xenita, εκτελεστική διευθύντρια του ομίλου IMG για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, μετά την επιβολή της απαγόρευσης της αυστραλιανής ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
«Ευχαριστούμε τους απίστευτους σχεδιαστές, τους παραγωγούς, τους συνεργάτες μας και το προσωπικό για την υποστήριξή τους στην αυστραλιανή κοινότητα μόδας και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την 25η επέτειό μας το 2021» πρόσθεσε.
Όλα τα εισιτήρια της MBFWA που πουλήθηκαν μετατίθενται για τη νέα εκδήλωση, όποτε διεξαχθεί.
Μεγάλες διοργανώσεις που ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας πριν από την έναρξη ισχύος της απαγόρευσης είναι το Australian Formula One Grand Prix και το Φεστιβάλ Μόδας της Μελβούρνης 2020.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας