Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Θύμα» του κοροναϊού η Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες

«Θύμα» του κοροναϊού η Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες

«Στον πάγο» μπαίνει η διεξαγωγή της Εβδομάδας Μόδας του Λος Άντζελες λόγω κοροναϊού

Αναβλήθηκαν η Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες και όλες οι παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο των μέτρων αποτροπής περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας του κοροναϊού.

Οι διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας του Λος Άντζελες που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου μέσω email ανακοίνωσαν ότι όλες οι επιδείξεις μόδας συλλογών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020 στο Majestic Downtown και στο Petersen Automotive Museum ακυρώνονται.

«Αναβάλλουμε την Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες λόγω των συνεπειών του κοροναϊού, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των σχεδιαστών, των επισκεπτών και του προσωπικού μας είναι πρωταρχικής σημασίας.

Όπως και πολλοί άλλοι οργανισμοί, θα προσπαθήσουμε να επανεκτιμήσουμε την κατάσταση, τις επόμενες εβδομάδες» ανέφερε εκπρόσωπος στο THR.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λος Άντζελες διεξάγεται από το 2010 με τη στήριξη της δημοτικής αρχής και της πολιτείας της Καλιφόρνια σε μία προσπάθεια στήριξης της αναπτυσσόμενης κοινότητας καλλιτεχνών και σχεδιαστών που αποτελούν μέρος της πολιτιστικής αναγέννησης της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Παρά τις αναβολές εκδηλώσεων που ανακοινώνονται λόγω του κοροναϊού οι προετοιμασίες για την Vegan Εβδομάδα Μόδας στο Λος Άντζελες που σχεδιάζεται για τις 3-4 Απριλίου συνεχίζουν κανονικά.

«Το κορυφαίο ηθικό κίνημα μόδας αποφάσισε ότι οι επιδείξεις συλλογών για το Φθινόπωρο 2020 πρέπει να διεξαχθούν» αναφέρεται σε δελτίο τύπου με τίτλο «Η Vegan Eβδομάδα Mόδας επιστρέφει στο Λος Άντζελες παρά τον κοροναϊό».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024