Αδήλωτα τετραγωνικά : Λύση σε 4 βήματα για να γλιτώσετε πρόστιμα
Ανοίγει αύριο η ηλεκτρονική πλατφόρμα για να υποδεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες δηλώσεις ιδιοκτητών ακινήτων που θέλουν να γλιτώσουν πρόστιμα και προσαυξήσεις
Με τέσσερα «κλικ» στον υπολογιστή τους ή στο κινητό τηλέφωνο οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα έχουν από αύριο την ευκαιρία να δηλώσουν στους δήμους τα «ξεχασμένα» τετραγωνικά μέτρα των ιδιοκτησιών τους προκειμένου να γλιτώσουν από πρόστιμα και αναδρομικές επιβαρύνσεις.
Οι ηλεκτρονικές πύλες της πλατφόρμας θα ανοίξουν αύριο στις 2 το μεσημέρι.
Αναμένεται να υποδεχθούν τις δηλώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ιδιοκτητών ακινήτων.
-Τα τέσσερα βήματα για να δηλώσετε την πραγματική επιφάνεια των ακινήτων
-Οι νέες χρεώσεις για δημοτικά τέλη και ΤΑΠ μετά τις διορθώσεις
-Από πότε ισχύουν οι νέες χρεώσεις για δημοτικά τέλη και ΤΑΠ μετά τις διορθώσεις
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.