Χάνει τον Αζέια Κάζινς μέχρι το τέλος της σεζόν το Περιστέρι! Ο Αμερικανός γκαρντ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προχωρώντας σε επέμβαση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού.
Ο τραυματισμός αυτός θα τον κρατήσει για 3 μήνες εκτός, συνεπώς χάνει τη σεζόν για την ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου.
Ο πως τονίζει η ενημέρωση του Περιστερίου: «Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού υποβλήθηκε ο Αζέια Κάζινς από τον κ. Πισκοπάκη και την ιατρική ομάδα του.
Ο Αμερικανός γκάρντ του Περιστερίου winmasters, που είχε υποστεί ρήξη συνδέσμων στον αριστερό αντίχειρα, θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός προπονήσεων για τρεις μήνες, προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Η διοίκηση του συλλόγου, καθώς και οι συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο, τού εύχονται καλή ανάρρωση».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας ανακοίνωσαν τις δωδεκάδα για το αποψινό (2/1, 21:15) ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.
Όλα όσα είπαν ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο τερματοφύλακας Κωνσταντής Τζολάκης στη συνέντευξη Τύπου του τελικού του Betsson Super Cup, κόντρα στον ΟΦΗ.