«Ξενύχτι για να δω την τηλεοπτική τους συνάντηση. Τζάμπα ξενύχτι τελικά. Δε θέλω καν να γράψω τις σκέψεις μου για όσα είδα και άκουσα. Πολλές φορές αισθάνθηκα ντροπή για λογαριασμό τους.
Αλήθεια, ξεχνούν και οι δύο ότι μπορείς να πουλάς εύκολα μία ψεύτικη εικόνα στους αδαείς. Στους γνωρίζοντες όμως? ??? Κοινωνικοί αυτοματισμοί, πικρίες, πολιτικώς ορθές κακίες και ” παρακαλώ περάστε από το λογιστήριο ” για τους μισούς εργαζόμενους μπροστά στις κάμερες των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών.
Γιατί σαν ΕΜΑΣ, τελικά, δεν είναι κανένας…. Να κλάψω ή να γελάσω? Δυστυχώς το ” μπράβο Ρούλα ” υποβιβάστηκε από την πρωταγωνίστρια του σε…κρίμα Ρούλα…Τουλάχιστον…”»έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας