Σε πρόσφατη ανάρτηση της μάλιστα είχε αναφερθεί και στο σίριαλ με τρυφερά λόγια.
«Τελευταία μέρα γυρίσματος στο «Λόγω τιμής». Μια βουτιά στο παρελθόν με άλλα βλέμματα, αλλά με τα ίδια καθαρά μάτια. Η παρέα μας, βρέθηκε ξανά για να ζωντανέψει μνήμες και να περπατήσει σε νέα μονοπάτια «Κι αν άλλαξαν οι φίλοι μας λιγάκι, αλλάξαμε κι εμείς με τη σειρά μας. Ένα συναισθηματικό ταξίδι για όλους εσάς, με όλους εμάς. Καλή αντάμωση λοιπόν.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.