Τον απόλυτο έρωτα ζουν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φέτος το καλοκαίρι και δεν σταματούν να το δείχνουν στους διαδικτυακούς τους φίλους.
Οι δύο survivors είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και έχουν οργώσει τα νησιά του Ιονίου.
Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της άφησε για πρώτη φορά ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει σύντομα μητέρα τονίζοντας μάλιστα ότι δεν θα της έκανε εντύπωση αν ο Κωνσταντίνος Βασάλος της έκανε πρόταση γάμου το επόμενο διάστημα.
«Νιώθω έτοιμη να γίνω μητέρα. Θέλω να κάνω οικογένεια και θα ήθελα να κάνω και ένα και δύο και τρία παιδιά. Ο Κωνσταντίνος είναι ο άντρας που μπορώ να βασιστώ επάνω του, τον έχω δει με τα παιδιά οικογενειακών φίλων, πιστεύω θα είναι καλός μπαμπάς. Αν ερχόταν τώρα ένα παιδί θα ήταν καλοδεχούμενο. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ αυθόρμητος. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν θα μου έκανε πρόταση γάμου. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένω κάτι», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας