Η Μπαρτσελόνα επιδιώκει να έχει αποκτήσει τους Αντουάν Γκριεζμάν και Νεϊμάρ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δημιουργώντας έτσι τη δική της έκδοση των «Γκαλάκτικος»
Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και πλέον στοχεύει σε δυο ακόμη κομμάτια για να ολοκληρώσει το παζλ. Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν αλλά και του Νεϊμάρ, πυροδοτώντας δυο μεταγραφικές βόμβες που αναμένεται να αναταράξουν τα λιμνάζοντα νερά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Όπως γίνεται σαφές, οι Καταλανοί στοχεύουν στην απόκτηση μεγάλων ονομάτων για τη θερινή μεταγραφική περίοδο, γεγονός που θυμίζει εποχές… «Γκαλάκτικος».
Η πολιτική που ακολουθεί η ομάδα της Βαρκελώνης φαίνεται πως μοιάζει αρκετά με εκείνη που ακολουθούσε η Ρεάλ στις αρχές του 2000, αγοράζοντας παίκτες τεράστιου βεληνεκούς με εξίσου υπέρογκα ποσά.
Ζινεντίν Ζιντάν, Λούις Φίγκο και Ρονάλντο ήταν μόνο μερικοί από τους επονομαζόμενους «Γκαλάκτικος», με τη Μπαρτσελόνα πλέον να είναι έτοιμη να φέρει στο προσκήνιο τους δικούς της διαγαλαξιακούς παίκτες.
Συγκεκριμένα, οι Λιονέλ Μέσι, Λούις Σουάρες, Νεϊμάρ και Αντουάν Γκριεζμάν αναμένεται να αποτελέσουν μια φονική επιθετική γραμμή, εφάμιλλη των… ονείρων που έκαναν οι ιθύνοντες του συλλόγου πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Το μέλλον του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο είναι αβέβαιο και παρά το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων, η Τζένοα είναι το φαβορί για την απόκτησή του σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.