Πολλές είναι οι φορές που η ίδια η Μαρία Ελένη έχει μιλήσει για το πόσο της λείπει η μητέρα της, καθώς είχαν μια σχέση μοναδική. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναφερθεί πολλές φορές με συγκινητικό τρόπο για την μητέρα της
Την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και έδωσε μια τρυφερή συνέντευξη στην δημοσιογράφο Ελένη Αρβανίτη.
https://www.instagram.com/p/BwJt3ORHjQI/
Η ίδια μίλησε για την μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Μαμάκιας φουλ! Με αυτή μεγάλωσα. Ο μπαμπάς μου, τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι πατέρας μου αλλά δεν είχα ποτέ αυτή τη σχέση που είχα με τη μάνα μου. Με συμβούλευε να είμαι ευτυχισμένη, ήθελε να είμαι καλά και να είμαι με κάποιον».
Πολλές είναι οι φορές που η ίδια η Μαρία Ελένη έχει μιλήσει για το πόσο της λείπει η μητέρα της, καθώς είχαν μια σχέση μοναδική. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναφερθεί πολλές φορές με συγκινητικό τρόπο για την μητέρα της.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας