Το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι είναι δεδομένο και οι δυο πλευρές είναι πλέον σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων.
Η γαλλική ιστοσελίδα girondins33.com δημοσίευσε ρεπορτάζ, που αναφέρει ότι οι Θεσσαλονικείς τα έχουν βρει σε όλα με τον 22χρονο μέσο και καλούνται πλέον να κλείσουν συμφωνία για τη μεταγραφή με την Μπορντό, στην οποία ανήκει.
Το άρθρο αναφέρει αναλυτικά τα εξής:
«Σε διαπραγματεύσεις με την Μπορντό για τη μεταγραφή του νεαρού Αργεντινού μέσου Ντάνιελ Μαντσίνι (22 χρονών, συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020), βρίσκεται ο Άρης και είναι ήδη εντάξει με τον παίκτη.
Αλλά όχι ακόμη με την ομάδα, που δεν επιθυμεί να κρατήσει τον Μαντσίνι, αλλά θα ήθελε ένα ικανοποιητικό γι’ αυτή ποσό (1 έως 2 εκατομμύρια ευρώ). Αν ο Άρης ικανοποιήσει την Μπορντό, η μεταγραφή θα γίνει. Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδό τους».
Πάντως, ο Μαντσίνι προς το παρόν κάνει τις διακοπές του στη Δομινικανή Δημοκρατία και περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.