Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα, νικητή του πρώτου κύκλου τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο.
Tο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στη Λεωφόρο Συγγρού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο Πάνος Ζάρλας έπεσε με μεγάλη ταχύτητα με τη μηχανή του στις προστατευτικές μπάρες, ενώ δεν φορούσε κράνος.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως και διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και μεταφέρθηκε.
Τραγικό είναι επίσης το γεγονός ότι σήμερα γιόρταζε τα γενέθλιά του.
To θάνατο του 28χρονου γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης στο Instagram:
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας