Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε άνετα την Μιτελντόιτσερ με 92-67 και συνεχίζει απτόητη στην κορυφή της Bundesliga, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Οι Βαυαροί έρχονται στην χώρα μας με ανεβασμένη τη ψυχολογία τους για την κόντρα τους με τους Ερυθρόλευκους, σε ένα αγώνα που τον θέλουν και αυτοί εκτός από την ομάδα του Πειραιά, αφού έχουν βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στα πλέι οφ. Ο Ράντονιτς δεν είχε στην διάθεσή του τον Κόπονεν, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα στη μέση κατά την προθέρμανση της αναμέτρησης, όπως και τον Γιόβιτ, ενώ προτίμησε να ξεκουράσει τον Ντέρικ Ουίλιαμς.
Αναφορικά με το παιχνίδι, η Μπάγερν επωφελήθηκε το 31-20 που είχε στο δεύτερο δεκάλεπτο και από τη στιγμή που έφτασε την διαφορά στους 17 πόντους, δεν είχε πρόβλημα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
Για το συγκρότημα του Ράντονιτς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπούκερ με 15 πόντους, ενώ οι, Ντζέντοβιτς και Ραντόσεβιτς είχαν από 13.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.