«Έπεσαν» και οι υπογραφές με Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, το μεσημέρι της Παρασκευής έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και προοπτική ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο
Το πρωί ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα η συμφωνία με τον Βαλβέρδε για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και νωρίς το μεσημέρι έπεσαν και οι υπογραφές.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.