Λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Ζιάγκου από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου, ο «ιστορικός» βρήκε στο πρόσωπο του Βαγγέλη Αλεξανδρή τον επόμενο προπονητή του.
Ο 67χρονος τεχνικός, μετά το πέρασμά του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη έπειτα από τρία χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:
«Mε μοναδικό γνώμονα την επανάκτηση της ηρεμίας και της συσπείρωσης για την διεκδίκηση και την εξασφάλιση του μεγάλου στόχου της παραμονής στην Α1 κατηγορία στις τρείς εναπομείνασες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανάθεσε στον Βαγγέλη Αλεξανδρή, την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ.
Η προηγούμενη θητεία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, ήταν την περίοδο 2014-2015 και μέχρι την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Στο πλούσιο βιογραφικό του, με την συνεργασία σε 12 ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει δυο ευρωπαϊκούς τίτλους.
Πεποίθηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA και του μεγαλομετόχου του, Σταύρου Αλευρογιάννη, είναι ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μπορεί κατακτήσει και έναν ελληνικό…τίτλο που θα ισοδυναμεί με την παραμονή της ομάδας μπάσκετ στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ.
Την Δευτέρα (30/4), ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα παρουσιαστεί στους παίκτες και θα έχει την πρώτη προπόνηση»,
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας, της Ειρήνης και της Βασιλικής Αλεξανδρή στην Ελλάδα είναι γεγονός καθώς οι τρίδυμες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αγωνίζονται πλέον με τα εθνικά χρώματα.
Ο εκ των κορυφαίων τενιστών όλων των εποχών Νόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε στο παιχνίδι των Λέικερς με τους Κινγκς, όπου αποθεώθηκε, ενώ πέρασε χρόνο με τους Λούκα Ντόντσιτς και ΛεΜπρόν Τζέιμς.