Ο Κλάρενς Ζέεντορφ έδειξε ότι όσα χρόνια και αν περάσουν η… τέχνη δεν ξεχνιέται. Αν και έχει αφήσει πλέον τους αγωνιστικούς χώρους, ο Ολλανδός από το πόστο του προπονητή κατάφερε να… ψαρώσει τους παίκτες του με ένα κοντρόλ.
Στην αναμέτρηση της ομάδας του, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο πλέον 42χρονος Ζέεντορφ, με μια απλή κίνηση προσγείωσε ομαλά την μπάλα, χωρίς μάλιστα να δώσει ιδιαίτερη σημασία.
Αντίθετα, οι παίκτες του στον πάγκο εντυπωσιάστηκαν με τον προπονητή τους, με τον ίδιο απλά να χαμογελά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League