Ο Παλότα, εκστασιασμένος από την επική ανατροπή του πρώτου αγώνα της Ρόμα σε βάρος της Μπαρτσελόνα, βούτηξε στο ιστορικό σιντριβάνι των Λεόντων στο κέντρο της πόλης.
Μια κίνηση του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να κάνουν λόγο για «απερίσκεπτη πράξη».
Υπενθυμίζεται πως οι δημοτικές αρχές τιμωρούν όσους βουτούν στα ιστορικά σιντριβάνια της πόλης, με πρόστιμο 500 ευρώ.
Πάντως, υπήρξε ήδη επικοινωνία του Παλότα με την δήμαρχο της πόλης, Βιρτζίνια Ράτζι, με τον Αμερικανό να απολογείται για την πράξη του, τονίζοντας παράλληλα πως θα πληρώσει το πρόστιμο.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ο θρυλικός συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν, Σκότι Πίπεν παραδίδει την προσωπική του συλλογή στον οίκο RM Sotheby’s και η χρυσή εποχή των ’90s μετατρέπεται σε συλλεκτικό μύθο
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο MEGA μετά την ιστορική επίδοση του 6.17 στο άλμα επί κοντώ και εξέφρασε τη χαρά του, αλλά και τη μεγάλη στήριξη που έχει από τον πατέρα του και τον κόσμο.