Λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο, περίπου στο 80', στο
«Απόστολος Νικολαΐδης» οπαδοί του Παναθηναϊκού ήρθαν μεταξύ τους στα
χέρια, γιατί οι μεν φώναζαν συνθήματα κατά της οικογένειας
Βαρδινογιάννη, οι δε τους απάντησαν με κάποιες χειρονομίες και η
κατάσταση ξέφυγε...
Μια ήττα δεν φέρνει μόνο γκρίνια, αλλά μπορεί να προκαλέσει και επεισόδια. Και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού είναι τέτοια η ψυχολογική κατάσταση των οπαδών του με τα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην ομάδα τους, που δεν θέλουν και πολύ για να ξεφύγουν.
Έτσι, περίπου στο 80ό λεπτό του αγώνα με τον Πανιώνιο (0-1), οπαδοί των «πρασίνων» ήρθαν μεταξύ τους στα χέρια, γιατί οι μεν φώναζαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, οι δε τους απάντησαν με κάποιες χειρονομίες και η κατάσταση ξέφυγε…
Το ξύλο έπεσε δίπλα στην θύρα των επισήμων, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να μετακινηθούν από το πέταλο και να πλησιάσουν τα επίσημα, με την κατάσταση να ξεφεύγει για μερικά λεπτά και να… μαζεύεται με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.