Καλύτερος ο Αστέρας, νίκησε δίκαια τον Λεβαδειακό με 2-0 στην Τρίπολη,
για την 12η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ σημείωσαν ο Ιγκλέσιας
στο 32' και ο Δουβίκας στο 63'.
Καλύτερος ο Αστέρας, νίκησε δίκαια τον Λεβαδειακό με 2-0 στην Τρίπολη, για την 12η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ σημείωσαν ο Ιγκλέσιας στο 32′ και ο Δουβίκας στο 63′.
Στο α’ ημίχρονο παίχθηκε κακό ποδόσφαιρο, με τις καλές στιγμές μετρημένες και τις ευκαιρίες σχεδόν… εξαφανισμένες. Ουσιαστικά ένα δίλεπτο αξίζει αναφοράς και αυτό περιλαμβάνει και γκολ.
Στο 31′ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά το σουτ του Τόνσο πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Και στο επόμενο λεπτό, ο Τόνσο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιγκλέσιας με καρφωτή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν για πρώτη και μοναδική φορά κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση της μιας ώρας, όταν ο Καθάριος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά απέτυχε να τον νικήσει. Και στο 63′, από νέο κόρνερ, ο Ιγκλέσιας πήρε πάλι την κεφαλιά και ο Δουβίκας από κοντά έκανε το 2-0.
Ο Αστέρας κράτησε χωρίς δυσκολίες αυτό το σκορ ως το τέλος και υποχρέωσε τον Λεβαδειακό στην πρώτη εκτός έδρας ήττα του.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.