«Θερισμός» το νέο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη για πρώτη φορά στο θέατρο
Το Εθνικό Θέατρο θα ολοκληρώσει το φετινό επιτυχημένο πρόγραμμα της Σκηνής «Νίκος Κούρκουλος», με το ανέβασμα του νέου έργου του Δημήτρη Δημητριάδη «Θερισμός», το οποίο θα παρουσιαστεί από τις 23 Μαρτίου.
Το Εθνικό Θέατρο θα ολοκληρώσει το φετινό επιτυχημένο πρόγραμμα της Σκηνής «Νίκος Κούρκουλος», με το ανέβασμα του νέου έργου του Δημήτρη Δημητριάδη «Θερισμός», το οποίο θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, από τις 23 Μαρτίου.
Πισίνα ή πλαζ; Δύο ζευγάρια και μια γυναίκα μόνη στο Ακαπούλκο, σ´ένα ξενοδοχείο πενηνταεπτά αστέρων. Παραθερίζουν μακριά απ´ όλους και όλα. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Τότε ακριβώς θα έρθει ο Θερισμός. Ο Δημήτρης Δημητριάδης μας καλεί σε μια δύσκολη αποδοχή: εκείνην του επερχόμενου τέλους του Πολιτισμού.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας