Προς νέα αναβολή οδηγούνται οι εκλογές της ΕΠΟ
Προς νέα αναβολή οδηγούνται οι προγραμματισμένες για τις 26 Οκτωβρίου εκλογές της ΕΠΟ, αφού όπως διαρρέται, η προσφυγή του του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα Μητρόπουλου έγινε δεκτή από το διαιτητικό δικαστήριο. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την Τετάρτη, ωστόσο, αν οι διαρροές επιβεβαιωθούν, αυτό σημαίνει ότι οι εκλογές αναβάλλονται για δεύτερη φορά και θα οριστεί προσωρινή διοίκηση.
Προς νέα αναβολή οδηγούνται οι προγραμματισμένες για τις 26 Οκτωβρίου εκλογές της ΕΠΟ, αφού όπως διαρρέται, η προσφυγή του του πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα Μητρόπουλου έγινε δεκτή από το διαιτητικό δικαστήριο.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την Τετάρτη, ωστόσο, αν οι διαρροές επιβεβαιωθούν, αυτό σημαίνει ότι οι εκλογές αναβάλλονται για δεύτερη φορά και θα οριστεί προσωρινή διοίκηση.
Σύμφωνα με τις διαρροές, η δεύτερη προσφυγή που εκδικάστηκε την Τρίτη, αυτή της αντιπολίτευσης, απορρίφθηκε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
- Super League: Τα κριτήρια ισοβαθμίας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Η αποκάλυψη του Γιαμάλ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Οι γονείς μου ζούσαν στην πίεση»
- Η επένδυση του KSI στη Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ δεν είναι απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο
- Ρωσία και Λευκορωσία με τη σημαία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442