Φιλική ισοπαλία του ΠΑΟ με τον Πανελευσινιάκο
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 ύστερα από μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, στην οποία ο Αντρέα Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα, καθώς και σε νεαρούς από την ομάδα Κ-20.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Παναθηναϊκό.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 ύστερα από μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, στην οποία ο Αντρέα Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα, καθώς και σε νεαρούς από την ομάδα Κ-20.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45΄ με τον Ταμπάκη, αλλά οι «πράσινοι» με πρωταγωνιστή τον Βιγιαφάνιες έφτασαν στην ανατροπή σε διάστημα πέντε λεπτών. Αρχικά ο Αργεντινός έδωσε στο 58΄ την ασίστ της ισοφάρισης στον συμπατριώτη του Ρινάλντι, ενώ στο 63΄ ήταν ο ίδιος που «έγραψε» το 2-1 για τον Παναθηναϊκό.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90΄ με πέναλτι ο Ναούμ, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Μαρινάκης επί του Σαμπατάκου. Να σημειωθεί ότι στο 35΄ ο Ρινάλντι είχε αστοχήσει από τα 11 μέτρα στο 35΄, σουτάροντας πάνω από το δοκάρι.
Πανελευσινιακός: Αγριμάκης (54΄ Στεργιώτης), Κωνσταντινίδης, Ζέλιος (54΄ Αγγελούδης), Τσούπρος (86΄ Σαμπατάκος), Καμπούρης (86΄ Μπρέμπος), Αρβανίτης (90΄ Στόγιος), Σιλιγαρδάκης (74΄ Μουντοκαλλάκης), Ρόκας, Σταματάκης (64΄ Ιωαννίδης), Ταμπάκης (54΄ Ναούμ), Κωστόπουλος (54΄ Γραικός).
Παναθηναϊκός: Ο. Βλαχοδημος (86΄ Ξενόπουλος), Ιβανόφ, Μολέδο (46΄ Αγγελόπουλος), Σάμπα (61΄ Μαυρομάτης), Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μπουζούκης (46΄ Χατζηγιοβάννης), Βιγιαφάνιες (67΄ Πίσπας), Ρινάλντι (83΄ Σερβιλάκης), Π. Βλαχόδήμος (79΄ Παπανικολάου).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπαρτζώκας: «Σίγουροι για την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό, οπότε τι πίεση να έχουν;»
- Ολυμπιακός: Βεζένκοφ και Γουόκαπ δεν παίζουν κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Πώς ήταν πέρσι η βαθμολογία την 23η αγωνιστική: Η απόλυτη σύγκριση της Super League (pics)
- Super League: Τα κριτήρια ισοβαθμίας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος
- Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Η αποκάλυψη του Γιαμάλ για τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Οι γονείς μου ζούσαν στην πίεση»
- Η επένδυση του KSI στη Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ δεν είναι απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο
- Ρωσία και Λευκορωσία με τη σημαία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442