Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 ύστερα από μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, στην οποία ο Αντρέα Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα, καθώς και σε νεαρούς από την ομάδα Κ-20.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας στην Ελευσίνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Παναθηναϊκό.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 ύστερα από μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, στην οποία ο Αντρέα Στραματσόνι είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα, καθώς και σε νεαρούς από την ομάδα Κ-20.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45΄ με τον Ταμπάκη, αλλά οι «πράσινοι» με πρωταγωνιστή τον Βιγιαφάνιες έφτασαν στην ανατροπή σε διάστημα πέντε λεπτών. Αρχικά ο Αργεντινός έδωσε στο 58΄ την ασίστ της ισοφάρισης στον συμπατριώτη του Ρινάλντι, ενώ στο 63΄ ήταν ο ίδιος που «έγραψε» το 2-1 για τον Παναθηναϊκό.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90΄ με πέναλτι ο Ναούμ, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Μαρινάκης επί του Σαμπατάκου. Να σημειωθεί ότι στο 35΄ ο Ρινάλντι είχε αστοχήσει από τα 11 μέτρα στο 35΄, σουτάροντας πάνω από το δοκάρι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας