Μουρίνιο: «Είμαι ο χειρότερος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου»
Με επιθετικό και ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Ζοζέ Μουρίνιο στην κριτική που δέχεται, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέθεσε συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την πρωταθλήτρια Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ» και, όταν δέχθηκε μία ερώτηση για τις πιθανότητες των «αλεπούδων» να διατηρήσουν τον τίτλο, άδραξε την ευκαιρία: «Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις τον τίτλο.
Με επιθετικό και ειρωνικό τρόπο απάντησε ο Ζοζέ Μουρίνιο στην κριτική που δέχεται, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέθεσε συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού αγώνα με την πρωταθλήτρια Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ» και, όταν δέχθηκε μία ερώτηση για τις πιθανότητες των «αλεπούδων» να διατηρήσουν τον τίτλο, άδραξε την ευκαιρία:
«Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις τον τίτλο. Αυτό δείχνει η ιστορία. Δεν το έχουν καταφέρει πολλοί στην Premier League. Η μία ομάδα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η άλλη είχε τον χειρότερο προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου!», είπε ο Μουρίνιο, αναφερόμενος στον… εαυτό του, καθώς στην πρώτη θητεία στην Τσέλσι κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα δύο σερί χρονιές, το 2005 και το 2006.
Ο Πορτογάλος τόνισε ακόμη ότι τον ενδιαφέρει η συνολική απόδοση της ομάδας και όχι μεμονωμένων παικτών, απαντώντας σε ερώτηση για την κριτική που δέχεται ο Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ στη συνέχεια τα έβαλε για ακόμη μία φορά με τους δημοσιογράφους:
«Το μόνο που με ενοχλεί κάπως είναι η κριτική που δέχονται οι παίκτες μου. Θα ήθελα να τους προστατεύσω, αλλά από εσάς δεν μπορώ και το κάνω, είναι έξω από τον έλεγχό μου».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η Super League δημοσίευσε τη συνολική προσέλευση στα γήπεδα, με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος με διαφορά, ενώ συνολικά τη φετινή σεζόν σημειώθηκε ρεκόρ δεκαετίας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας