Τρεις έλληνες διαιτητές στα προκριματικά Champions και Europa League
Τρεις Έλληνες διεθνείς διαιτητές θα σφυρίξουν σε ισάριθμες συναντήσεις στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και συγκεκριμένα σε αγώνες του β΄ προκριματικού γύρου του Champions League και του Europa League της περιόδου 2016-2017.
Τρεις Έλληνες διεθνείς διαιτητές θα σφυρίξουν σε ισάριθμες συναντήσεις στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και συγκεκριμένα σε αγώνες του β΄ προκριματικού γύρου του Champions League και του Europa League της περιόδου 2016-2017.
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη, Ιωάννη Τουμπακάρη και τέταρτο διαιτητή τον Αναστάσιο Παπαπέτρου, θα διευθύνει στις 19/7/2016 το παιχνίδι Κοπεγχάγη-Κρουσέιντερς, που θα διεξαχθεί στη Κοπεγχάγη, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη, Κυριάκο Μερκενίδη και τέταρτο διαιτητή τον Ανδρέα Παππά, θα σφυρίξει στις 14/7/2016 τον αγώνα Σλόβαν Μπρατισλάβα-Γελγκάβα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Γιώργος Κομίνης, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά, Νικόλαο Καραϊσαρίδη και τέταρτο διαιτητή τον Μιχαήλ Βοσκάκη, θα διευθύνει την αναμέτρηση Γκέτεμποργκ-Πιαστ Γκλίβιτσε, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στην κρισιμότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας τους και ενώ... συσσωρεύουν αρνητικά ρεκόρ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.
Τους μεγαλύτερους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς θριάμβους, αυτόν της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004 και αυτόν του Ολυμπιακού στο Europa Conference League 20 χρόνια αργότερα, επέλεξε η UEFA για να ευχηθεί στη χώρα μας για την 25η Μαρτίου.