Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε τη σεζόν με «διπλό» στη Νέα Σμύρνη
Χάρη σε τέρμα του Στόιτσεφ στο 78ο λεπτό, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, σε αναμέτρηση για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για την ομάδα του Περιστερίου, αφού η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη την άφησε στην έβδομη θέση, και πλέον οι «κυανόλευκοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους ημιτελικούς του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» έμειναν τελικά πέμπτοι και περιμένουν τι θα γίνει με την αδειοδότηση, για να μάθουν αν θα παίξουν στα πλέι-οφ.
Χάρη σε τέρμα του Στόιτσεφ στο 78ο λεπτό, ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, σε αναμέτρηση για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League.
Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για την ομάδα του Περιστερίου, αφού η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ξάνθη την άφησε στην έβδομη θέση, και πλέον οι «κυανόλευκοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στους ημιτελικούς του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» έμειναν τελικά πέμπτοι και περιμένουν τι θα γίνει με την αδειοδότηση, για να μάθουν αν θα παίξουν στα πλέι-οφ.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε αρκετές αλλαγές στον Πανιώνιο (άλλωστε δεν είχε στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπακασέτα και Σιώπη) και αυτό είχε ως συνέπεια οι «κυανέρυθροι» να επφανιστούν ασύνδετοι.
Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και είχε κάποια αξιόλογα σουτ προς την εστία του Γιαννιώτα, αλλά τις μεγάλες ευκαιρίες τις έχασαν προς το τέλος του α΄ μέρους οι γηπεδούχοι. Στο 42΄ το σουτ του Χαλκιαδάκη κόντραρε σε αμυνόμενο και πήρε περίεργη τροχιά, αλλά ο Μπάρκας με τη βοήθεια του δοκαριού έσωσε, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ανσαριφάρντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν είχε ρυθμό και φάσεις (με εξαίρεση ένα σουτ του Λε Ταλέκ στο 59΄ που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης), είχε όμως το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Ατρόμητος έβγαλε ωραία αντεπίθεση στο 78΄, Ουσέρο και Παπαδόπουλος συνδυάστηκαν και ο τελευταίος τροφοδότησε τον Στόιτσεφ, που πλάσαρε εύστοχα και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη γοήτρου.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας