O Βέλλιος κορυφαίος στη 12η αγωνιστική και με το καλύτερο γκολ
Ο Απόστολος Βέλλιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, αλλά και πρώτος στο διαγωνισμό για το Best Goal της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως προέκυψε από το διαγωνισμό που διοργανώνουν η Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο Απόστολος Βέλλιος αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, αλλά και πρώτος στο διαγωνισμό για το Best Goal της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως προέκυψε από το διαγωνισμό που διοργανώνουν η Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.
Ο φορ του Ηρακλή, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του στην εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, έλαβε ποσοστό 25,83%, ενώ δεύτερος ήταν Στέφανος Αθνασιάδης του ΠΑΟΚ (18,66%) και τρίτος ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου (16,02%).
Ο Βέλλιος κέρδισε και τον διαγωνισμό του καλύτερου γκολ (25,47%), ενώ δεύτερος ήταν ο Βαλερί Ντομοβτσίσκι του Λεβαδειακού με 20,04% και τρίτος ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού με ποσοστό 14,04%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442