Ευεργετική διακοπή για τον Ολυμπιακό που θέλει να διευρύνει το σερί του
Ο Ολυμπιακός κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ. Με το 10 στα 10 οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν και το 9 στα 9 που είχε πετύχει ο Παναθηναϊκός την περίοδο 1994-95, ενώ αν την 21η Νοεμβρίου κερδίσουν στη Λεωφόρο θα σπάσουν ένα ρεκόρ προ 49 ετών (1966-67) όταν είχε πετύχει το 11 στα 11 ο Ολυμπιακός του αείμνηστου Μάρτον Μπούκοβι.
Ο Ολυμπιακός κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ. Με το 10 στα 10 οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν και το 9 στα 9 που είχε πετύχει ο Παναθηναϊκός την περίοδο 1994-95, ενώ αν την 21η Νοεμβρίου κερδίσουν στη Λεωφόρο θα σπάσουν ένα ρεκόρ προ 49 ετών (1966-67) όταν είχε πετύχει το 11 στα 11 ο Ολυμπιακός του αείμνηστου Μάρτον Μπούκοβι.
Παράλληλα βάζει και έναν ακόμη στοχο. Τις 16 διαδοχικές νίκες που πανηγύρισε ο Ολυμπιακός από την 8η έως και την 23 αγωνιστική της περιόδου 2005-06, με προπονητή τον Νορβηγό Τροντ Σόλιντ.
Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί ικανοποίηση με τον Σίλβα να θεωρεί την διακοπή του πρωταθλήματος ευεργετική για την ομάδα του, καθώς θα μπορέσει να ξεκουραστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Μάλιστα ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε τριήμερο στους παίκτες του και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παντρεύτηκαν στο Περιστέρι… και η Ρία Ελληνίδου είχε δίπλα στην εκκλησία συναυλία
- Επίθεση στο Μπόνταϊ: Οι οικογένειες των θυμάτων ζητούν έρευνα για την άνοδο του αντισημιτισμού
- Σάκης Ρουβάς: Πήρε αγκαλιά τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του σκίστηκε το παντελόνι
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442