Κρέμασε τα παπούτσια του ο Γιώργος Θεοδωρίδης
Προσωπικοί λόγοι υποχρέωσαν τον Γιώργο Θεοδωρίδη να ανακοινώσει το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας, κάτι που σημαίνει ότι ο 35χρονος άσος, δεν θα ενισχύσει τον Αγροτικό Αστέρα στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός με καριέρα σε Αθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Εργοτέλη, Φρανκφούρτη, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Λεμεσού, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.
Προσωπικοί λόγοι υποχρέωσαν τον Γιώργο Θεοδωρίδη να ανακοινώσει το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας, κάτι που σημαίνει ότι ο 35χρονος άσος, δεν θα ενισχύσει τον Αγροτικό Αστέρα στο νέο πρωτάθλημα της Football League.
Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός με καριέρα σε Αθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Εργοτέλη, Φρανκφούρτη, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Λεμεσού, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον κύριο Θεοδωρίδη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου στο σύλλογο με περιέβαλε με απόλυτη εντιμότητα και υποστήριξη. Ευχαριστώ επίσης τον Παναγιώτη Διλμπέρη για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Θεωρώ ότι έστω για λίγο δούλεψα με έναν πολύ ταλαντούχο προπονητή που έχει λαμπρό μέλλον.
Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί πρόκειται για άψογους επαγγελματίες και εξαιρετικούς χαρακτήρες. Δυστυχώς, οι σκέψεις μου αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε προσωπικά ζητήματα και δεν μπορώ να υποστηρίξω όπως πρέπει τις προσπάθειες τους και γενικά να συνεχίσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής.
Ο Αγροτικός Αστέρας έχει μπροστά του μία σεζόν στην οποία μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα και εύχομαι να τα καταφέρει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 25η Μαρτίου
- NBA: Με τριπλ-νταμπλ και νικητήριο καλάθι του Γιόκιτς οι Νάγκετς «πέρασαν» από το Φοίνιξ (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/3): Δράση με Champions League γυναικών στο MEGA και Euroleague
- Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Euroleague – Οι 22 νίκες και το «διπλό»
- Το μήνυμα του Τσιμίκα στον Σαλάχ: «Ένας αληθινός θρύλος που είχα την τύχη να αποκαλώ φίλο» (pic)
- Η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στη Euroleague: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για μια θέση στην 4άδα
- Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά κάναμε κακές επιλογές»
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 92-83: Η «βασίλισσα» «βλέπει» μέχρι και κορυφή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442