Περιμένει τους Νικς για το μέλλον του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Το... αγροτικό του Θανάση Αντετοκούνμπο στην D-League, η οποία αποτελεί προθάλαμο του ΝΒΑ, έχει διαρκέσει περίπου δύο χρόνια σε Ντέλαγουερ 87ers και Γουέστσεστερ Νικς, αλλά, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, ο 23χρονος φόργουορντ εξετάζει ακόμη και την επιστροφή του στην Ευρώπη, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ελπίδα συμμετοχής του στο ΝΒΑ.
Το… αγροτικό του Θανάση Αντετοκούνμπο στην D-League, η οποία αποτελεί προθάλαμο του ΝΒΑ, έχει διαρκέσει περίπου δύο χρόνια σε Ντέλαγουερ 87ers και Γουέστσεστερ Νικς, αλλά, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Νίκο Λώτσο, ο 23χρονος φόργουορντ εξετάζει ακόμη και την επιστροφή του στην Ευρώπη, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ελπίδα συμμετοχής του στο ΝΒΑ.
Μάλιστα, όπως τόνισε ο ατζέντης του, υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει» μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους Νιού Γιορκ Νικς, την ομάδα δηλαδή που τον είχε επιλέξει στο ντραφτ του 2014, και το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να του δώσουν μία ευκαιρία για το ΝΒΑ.
«Έχουν πει πως μετά τη βραδιά του ντραφτ θα ‘ναι έτοιμοι να συζητήσουν» είπε αρχικά ο Νίκος Λώτσος στη «Νιού Γιορκ Ποστ» και συνέχισε: «Είναι απασχολημένοι τώρα. Επομένως θα ‘χουμε καλύτερη αίσθηση της κατάστασης μετά. Αλλά τώρα δεν έχω απάντηση να σας δώσω».
Απ’ την πλευρά του, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα πάρει μέρος στο Summer League του Λας Βέγκας (10-20/7) με μοναδικό στόχο να πείσει τους Νικς για ένα συμβόλαιο. «Oταν μία χρονιά τελειώσει, μία άλλη αρχίζει. Αισθάνομαι πως πρέπει να δουλέψω πολύ και να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο. Αισθάνομαι πως βελτιώθηκα, έμαθα το σύστημα, την τριγωνική επίθεση, αναγνωρίζω τα συστήματα. Και το τζαμπ σουτ μου έγινε καλύτερο» είπε ο 23χρονος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)




































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442