Φεύγει ο Γκάουντλοκ, μένει ο Ζήσης στη Φενερμπαχτσέ
Ο Άντριου Γκάουντλοκ δεν... χωράει στην προσπάθεια που γίνεται στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για την «οικοδόμηση» μίας πιο σκληρής ομάδας, κατά τα λεγόμενα του Ομέρ Ονάν, με αποτέλεσμα ο κορυφαίος σκόρερ των Τούρκων να ανοίγει και επισήμως την «πόρτα της εξόδου». Παράλληλα, ο τιμ μάνατζερ της «Φενέρ», ο οποίος φιλοξενήθηκε σε τουρκική τηλεοπτική εκπομπή, υπογράμμισε ότι ο Νίκος Ζήσης θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού αυτός ήταν που την οδήγησε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα «αποχαιρετά» για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ.
Ο Άντριου Γκάουντλοκ δεν… χωράει στην προσπάθεια που γίνεται στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για την «οικοδόμηση» μίας πιο σκληρής ομάδας, κατά τα λεγόμενα του Ομέρ Ονάν, με αποτέλεσμα ο κορυφαίος σκόρερ των Τούρκων να ανοίγει και επισήμως την «πόρτα της εξόδου».
Παράλληλα, ο τιμ μάνατζερ της «Φενέρ», ο οποίος φιλοξενήθηκε σε τουρκική τηλεοπτική εκπομπή, υπογράμμισε ότι ο Νίκος Ζήσης θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού αυτός ήταν που την οδήγησε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα «αποχαιρετά» για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ.
«Το νέο πλάνο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς δεν περιλαμβάνει τον Γκάουντλοκ. Αποφασίσαμε να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιο του. Ενδεχομένως ο «Ζοτς» να θέλει να «χτίσει» πιο σκληρή ομάδα» είπε μεταξύ άλλων ο Ονάν και συνέχισε:
«Οι φίλαθλοι μας πρέπει να χαλαρώσουν, γιατί υπογράψαμε νέο, διετές, συμβόλαιο με τον Ομπράντοβιτς, οπότε όλα θα πάνε καλά. Ουδείς θέλει να δει τον Ζήση να φεύγει. Όταν τον προσλάβαμε, δεχθήκαμε έντονη αρνητική κριτική, αλλά εκείνος ήταν που μας οδήγησε στο φάιναλ φορ. Μιλάμε με κάποιους παίκτες, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει τα ονόματα τους στον Τύπο. Ο Μπιέλιτσα δεν θα είναι εδώ του χρόνου, όμως δεν θα πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ. Είναι κάτι που μας είπε, ότι θα κάνει χρήση του ΝΒΑ out. Αν, λοιπόν, υπογράψει, θα πρέπει να μας δώσει buyout».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας