Η βρετανική μπάντα επιστρέφει στη χώρα μας με δυο συναυλίες, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας που ετοιμάζει. Τους σταθμούς της μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας του που ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου 2015 από το Belfast, ανακοίνωσε το βρετανικό γκρουπ. Μεταξύ των δεκάδων σταθμών που περιλαμβάνει αυτή η περιοδεία, βρίσκονται η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, όπου οι Editors […]
Η βρετανική μπάντα επιστρέφει στη χώρα μας με δυο συναυλίες, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας που ετοιμάζει.
Τους σταθμούς της μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας του που ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου 2015 από το Belfast, ανακοίνωσε το βρετανικό γκρουπ.
Μεταξύ των δεκάδων σταθμών που περιλαμβάνει αυτή η περιοδεία, βρίσκονται η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, όπου οι Editors θα ανέβουν στη σκηνή του Gazi Music Hall και του Principal Club Theatre αντίστοιχα.
Μπορεί οι ημερομηνίες εμφάνισή τους στη χώρα μας να αργούν ακόμη, αφού οι Editors θα βρεθούν στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2015 και συγκεκριμένα στις 4/12 στην Αθήνα και στις 5/12 στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι θαυμαστές του συγκροτήματος τους περιμένουν ήδη με αγωνία.
H τελευταία φορά που είδαμε τους Editors στη χώρα μας ήταν στο Ejekt Festival το καλοκαίρι του 2014, όπου ξεσήκωσαν 15.000 θεατές. Αυτήν τη φορά οι Editors έρχονται στην Ελλάδα για την προώθηση του νέου τους άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015, ενώ από το playlist της συναυλίας δεν θα λείπουν οι μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους (“Munich”, “Papillon”, “Bones”, «Smokers Outside The Hospital Doors”, “An End Has A Start”, “Lights”, “Sugar”).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας