Προβάδισμα η Γιουβέντους, ανοιχτοί λογαριασμοί στον εμφύλιο της Μαδρίτης
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Champions League έκανε η Γιουβέντους μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Μονακό στο Τορίνο. Ο προημιτελικός κρίθηκε με το πέναλτι του Βιδάλ στο 57', ενώ το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 22 Απριλίου στο «Λουί Ντε» του Μονακό. «Ανοιχτούς λογαριασμούς» για τη ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (22/04) άφησαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης. Το τελικό 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων της ισπανικής πρωτεύουσας στον πρώτο προημιτελικό που διεξήχθη στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Champions League έκανε η Γιουβέντους μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Μονακό στο Τορίνο.
Ο προημιτελικός κρίθηκε με το πέναλτι του Βιδάλ στο 57′, ενώ το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 22 Απριλίου στο «Λουί Ντε» του Μονακό.
Η Γιουβέντους είχε το «πάνω χέρι» στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο «άγγιξε» το γκολ δύο φορές με τον Τέβες στο 27΄ και το Βιντάλ στο 45΄. Η άμυνα των «Μονεγάσκων», όμως, άντεξε στην πίεση κι έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν «άσφαιρες» στ΄ αποδυτήρια.
Η ανωτερότητα των «μπιανκονέρι» απέδωσε καρπούς στο 57΄ με το πέναλτι του Βιδάλ (το κέρδισε ο Μοράτα από τον Καρβάλιο) με το οποίο έγινε το 1-0.
Το τελικό 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων της ισπανικής πρωτεύουσας στον πρώτο προημιτελικό που διεξήχθη στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τους «μερένγκες» να χάνουν τις ευκαιρίες και τους «ροχιμπλάνκος» να προσπαθούν να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση, κυρίως στα τελευταία λεπτά.
Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά, έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπέιλ (3΄), Ροντρίγκες (37΄) και Μπενζεμά (43΄), σε αντίθεση με τους «ροχιμπλάνκος» που απείλησαν μόνο μία φορά με το σουτ του Γκριζμάν στο 38΄ (απλόκρουσε ο Κασίγιας).
Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, με τον Καρβαχάλ να γλιτώνει την κόκκινη κάρτα για τη μπουνιά που έριξε στο Μάντζουκιτς (δεν έγινε αντιληπτή η παράβαση από το Μάζιτς και τους συνεργάτες του).
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται στην κρισιμότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας τους και ενώ... συσσωρεύουν αρνητικά ρεκόρ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του.
Τους μεγαλύτερους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς θριάμβους, αυτόν της Εθνικής ομάδας στο Euro 2004 και αυτόν του Ολυμπιακού στο Europa Conference League 20 χρόνια αργότερα, επέλεξε η UEFA για να ευχηθεί στη χώρα μας για την 25η Μαρτίου.