Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και δεν απειλήθηκε από τον ουραγό Πανιώνιο στο κλειστό της Πυλαίας, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν άνετα με 79-65 των «κυανέρυθρων» και με την 13η νίκη τους έκαναν ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της 3ης θέσης της κανονικής περιόδου.
Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και δεν απειλήθηκε από τον ουραγό Πανιώνιο στο κλειστό της Πυλαίας, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.
Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν άνετα με 79-65 των «κυανέρυθρων» και με την 13η νίκη τους έκαναν ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της 3ης θέσης της κανονικής περιόδου.
Κορυφαίος των νικητών ο Βον με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (13) και ριμπάουντ (12), ενώ από τον Πανιώνιος προσπάθησε ο Κόλεμαν με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ.
Ο ΠΑΟΚ εξαργύρωσε το ρεσιτάλ παραγωγικότητας και αμυντικής προσήλωσης του πρώτου δεκαλέπτου, όταν με πρωταγωνιστή τον Βον (10π. στο α’ δεκ.) βρέθηκε στο 8΄ στο +12 (21-9) και έβαλε τις βάσεις για ένα άνετο απόγευμα, απέναντι σε έναν Πανιώνιο που είχε έφεση στα λάθη και ήταν εξαιρετικά άστοχος (0/6τρ., 3/7διπ.).
Οι Θεσσαλονικείς χωρίς να ιδρώσουν έμειναν στη συνέχεια σε απόσταση ασφαλείας, ενώ με νέο ξέσπασμα τους στο τελευταίο δεκάλεπτο εκτόξευσαν τη διαφορά ακόμη και στους +17 πόντους (77-60 στο 38΄).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.