Δίωξη σε Νικοπολίδη και σε Ολυμπιακό για άρνηση δηλώσεων
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε δίωξη τόσο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και στον Αντώνη Νικοπολίδη, για την άρνηση των «ερυθρόλευκων» να προβούν σε δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Φωστήρα, για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε δίωξη τόσο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και στον Αντώνη Νικοπολίδη, για την άρνηση των «ερυθρόλευκων» να προβούν σε δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Φωστήρα, για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Αντώνη Νικοπολίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς:
α) Για την περίπτωση Α, από τις διατάξεις του Παραρτήματος Α περ. Β εδ. 7 της από 14/07/2014 Προκήρυξης Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League – Football League) περιόδου 2014 – 2015 και του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και
β) Για την περίπτωση Β, από τις διατάξεις του άρθρου 29 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων (αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, Φωστήρας-Ολυμπιακός της 7/1/2015 και Τύρναβος-Ολυμπιακός της 21/1/2015)».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.