Έ«Χ»ασε την ευκαιρία η Γιούβε, γκολ ο Ταχτσίδης, ήττα για Βερόνα και Ιντερ
Η Γιουβέντους δεν εκμεταλλεύτηκε τη σαββατιάτικη ισοπαλία της Ρόμα (1-1 με την Έμπολι) και έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε στο Ούντινε, μένοντας στο +7 από τους Ρωμαίους, έπειτα από 21 αγωνιστικές στο Campionato. Ο Καρνέζης υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ η Τσεζένα, η οποία δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Λάτσιο με 2-1. Το γκολ του Ταχτσίδη δεν ήταν αρκετό για τη Βερόνα που ηττήθηκε με 2-1 στο Παλέρμο, ενώ με νίκη συνέχισε η Σασουόλο καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Ίντερ με 3-1. H Μίλαν επικράτησε 3-1 της ουραγού Πάρμα και ανέβηκε στην 8η θέση.
Η Ουντινέζε αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την πρωτοπόρο Γιουβέντους στο «Φρίουλι», με τον Καρνέζη να υπερασπίζεται την εστία των γηπεδούχων σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ η Τσεζένα, η οποία δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Λάτσιο με 2-1.
Αν και προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με το γκολ του Ταχτσίδη, η Βερόνα ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Παλέρμο. Ο Ταχτσίδης και ο Μόρας συμπεριλήφθηκαν στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων και αγωνίστηκαν και στα 90 λεπτά, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος μπήκε αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Σάλα μόλις στο 5΄.
Με νίκη συνέχισε η Σασουόλο τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε εντός έδρας της Ίντερ με 3-1 και… προσπέρασε τους «νερατζούρι» στη βαθμολογία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σανσόνε στο 90΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στις καθυστερήσεις (90+2΄), όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Ντόνκορ από πλευράς Ίντερ.
Παρότι δυσκολεύτηκε στο α΄ ημίχρονο, η Μίλαν επικράτησε 3-1 της ουραγού Πάρμα και ανέβηκε στην 8η θέση της Serie Α΄. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γάλλος, Ζερφεμί Μενέζ, που πέτυχε δύο γκολ.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 21ης αγωνιστικής στο Campionato:
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.