Με το… αριστερό ο Βαλβέρδε, ισοφάρισε στην «εκπνοή» η Βαλένθια
Ματς για γερά νεύρα έγινε στο «Ροζαλέδα» όπου η Μάλαγα νίκησε 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον εναρκτήριο αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Λουϊς Αλμπέρτο πέτυχε στο 35΄ το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, που στο τελευταίο δεκάλεπτο έμειναν με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Ντούντα (87΄), Αντούνες (90΄). Θρίλερ και στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με τη Σεβίλη να προηγείται της Βαλένθια και να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 68΄ λόγω αποβολής του Ντε Πολ. Ομως οι «νυχτερίδες» πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) στο 88΄ με τον Ορμπάν.
Ματς για γερά νεύρα έγινε στο «Ροζαλέδα» όπου η Μάλαγα νίκησε 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον εναρκτήριο αγώνα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Ο Λουϊς Αλμπέρτο πέτυχε στο 35΄ το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους, που στο τελευταίο δεκάλεπτο έμειναν με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Ντούντα (87΄), Αντούνες (90΄).
Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε με κεφαλιά ο τερματοφύλακας της Μπιλμπάο, Οραϊθόθ, όμως το γκολ ακυρώθηκε, χωρίς κανείς να καταλάβει το λόγο!
Θρίλερ και στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με τη Σεβίλη να προηγείται της Βαλένθια και να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 68΄ λόγω αποβολής του Ντε Πολ.
Ομως οι «νυχτερίδες» πίεσαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) στο 88΄ με τον Ορμπάν.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στους αγώνες της 1ης αγωνιστικής
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας